Dakramen

Wilt u meer licht dan is een dakraam de oplossing. Hier ziet u een voorbeeld van een dubbele Veluxraam. Klusbedrijf Cor Reuvers is gespecialiseerd in het leggen van dakramen.

Zolderstudio

 Een rommelzolder ombouwen tot een mooie slaapstudio met toilet en wastafel? Klusbedrijf Cor Reuvers heeft het vakmanschap in huis!

Carport

Onder een carport staat uw auto altijd droog. De carport aanpassen aan de stijl van uw schuur of huis. Klusbedrijf Cor Reuvers denkt met u mee en heeft het vakmanschap in huis om uw wensen om te zetten in een …
Bekijk project

Badkamer

Ook een kleine badkamer biedt vele mogelijkheden. Door een slimme indeling, mooie tegels en prachtig sanitair maakt u van uw oude badkamer een eigentijdse ruimte, voorzien van alle gemakken.

Laminaat vloer

Een laminaat vloer is onderhoudsvriendelijk. Een goede ondervloer zorgt voor geluidsdemping. Deze vloer heeft de uitstraling van een oude houten vloer met een white wash afwerking.

WC vernieuwen

Klusbedrijf Cor Reuvers is ook in te huren voor kleine tegelklussen zoals betegeling van een WC.  In dit geval is ook het sanitair vernieuwd.