OVER ONS

Klusbedrijf Cor Reuvers richt zich op alle klussen en timmerwerken in en om uw woning of bedrijfspand. Kwaliteit leveren en meedenken met de klant staan daarbij centraal. Klusbedrijf Cor Reuvers is een allround klusbedrijf dat expertise heeft in een breed scala aan werkzaamheden. Dit varieert van het renoveren of verbouwen van uw woning tot nieuwbouw. Ook het leggen van laminaat- of parketvloeren, plaatsen van scheidingswanden, maken van een tuin- of terrasoverkapping of plaatsen van een tuinhuisje behoren tot de mogelijkheden. Dit is slechts een aantal van de klussen waarvoor u ons kunt inhuren. Klusbedrijf Cor Reuvers kan ook ingehuurd worden door derden ter ondersteuning van een klus.

Door jarenlange ervaring is Cor Reuvers in staat totale service te bieden en kan hij met u meedenken zodat u verzekerd bent van het door u gewenste resultaat. Het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren tevens een goede nazorg en geven volledige garantie op door ons verrichte werkzaamheden. Bent u toe aan onderhoud van uw woning of wilt u uw woning verbouwen en bent u nieuwsgierig geworden naar Klusbedrijf Cor Reuvers neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag met raad en daad bij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-53986956 of stel u vraag via het contactformulier of rechtstreeks via e-mailadres correuvers@kpnmail.nl
Klusbedrijf Cor Reuvers, Hoogstraat 5A, 6654 BA Afferden

Klusbedrijf Cor Reuvers is VCA gecertificeerd